nieuws

Trainer Rene Hake baalt dat Twente duel tegen Go Ahead uit handen geeft

Trainer Rene Hake baalde na afloop van de nederlaag tegen Go Ahead Eagles flink van het verval dat zijn ploeg liet zien. Na een goede eerste helft (1-0) werd er met 2-1 verloren in De Grolsch Veste.
"Als je zo vaak doorkomt en in de zestien komt van de tegenpartij, dan moet het minimaal 3-0 zijn voor de rust", zegt Hake over de eerste helft.

"Bal mag er nooit in"

Bij de 2-1 schoot Ritzmaier van grote afstand een vrije trap binnen. Hake daarover: "De tweede goal is natuurlijk gewoon een foute opstelling van Nick. Ik heb nog niet teruggezien of daar nog mensen voor stonden, die de bal ook weg hadden kunnen koppen. Maar die bal mag er natuurlijk gewoon nooit in. Daarna zie je het wel wegzakken inderdaad en probeer je het laatste kwartier nog met echt opportunisme een gelijkspel uit het vuur te slepen."

"Jezelf in de voet geschoten"

"Uiteindelijk gaat het erom dat we niet op 2-1 achter mogen komen. En dan moet je dus geluk hebben dat je aan het eind van de rit nog een gelijkmaker kunt afdwingen met opportunisme. Maar goed, dan heb je jezelf natuurlijk al in de voet geschoten als het zover moet komen." In  de audio het hele interview met Hake.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.