nieuws

Miljoenenjachtwinnaar Bathmen: 'Kan me er nog geen voorstelling van maken'

Het besef is er nog niet bij het echtpaar Ferwerda uit Bathmen, maar het is echt waar: gisteravond wonnen ze bijna een miljoen euro bij de Postcode Loterij tijdens Miljoenenjacht. "Ik heb best lekker geslapen, maar mijn vrouw heeft geen oog dichtgedaan", vertelt winnaar Han Ferwerda. 
Winston Gerschtanowitz belde gisteravond aan het einde van een aflevering van Miljoenenjacht bij het echtpaar aan. "We zaten rustig in de kamer televisie te kijken. Zeker geen aflevering van Miljoenenjacht, want dat is nou niet echt mijn favoriet", vertelt Han Ferwerda.
Tot het echtpaar plotseling licht door de lamellen heen zagen komen. "We zagen schimmige figuren, dus mijn vrouw ging even kijken. Ik stond om het hoekje op de wacht. En toen stond Winston daar. Dat noem je nog eens een overval."

Bijna een miljoen

Op de cheque stond een bedrag van 925.000 euro. "Ik kan me er nog geen voorstelling van maken. Er zijn al zoveel bestedingsvoorstellen via de mail en app binnengekomen. Het geld is eigenlijk al op, dus dan besteed ik het zelf maar", vertelt Han lachend.
De winnaar vervolgt: "Iemand vroeg me al wanneer het feestje is, maar ik heb ooit eens gehoord van iemand die een feestje organiseerde en toen stond heel het land op de stoep. Dat gaat hier niet gebeuren."
Wat het echtpaar uiteindelijk met het geld gaat doen, weten ze nog niet.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.