nieuws

Studie winnen? Schrijf een motivatiebrief aan Hogeschool Windesheim

Hogeschool Windesheim in Zwolle probeert op een andere manier mensen naar de opleiding te trekken. Mensen met een baan kunnen meedoen aan de wedstrijd 'Win een studie'; schrijf een motivatiebrief, word geselecteerd en win een studie.
Zo simpel als de opdracht is, zo simpel is ook de uitleg; je bent nooit te oud om te leren. "In de steeds sneller veranderende wereld, waarin veel beroepen veranderen en verdwijnen, is het steeds belangrijker om een leven lang te blijven leren", zegt voorzitter Henk Hagoort van Windesheim.

Ter waarde van 2500 euro

Geïnteresseerden mogen in 250 woorden omschrijven waarom zij de studie zouden moeten winnen. Dan kan diegene naast zijn baan kiezen voor post-hbo-opleidingen, leergangen, cursussen en trainingen van de hogeschool ter waarde van 2500 euro.

Juni

Uit de geïnteresseerden worden drie genomineerden bekendgemaakt en uit die drie wordt in juni een gelukkige winnaar aangewezen. 
Tot 1 mei is de digitale brievenbus geopend voor motivatiebrieven over dit onderwerp. Meer informatie is te vinden op de website van de school.  
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.