nieuws

Lopen langs de IJssel met de RTV Oost Top Fit Sisters

Er staat weer een hardloopwedstrijd op het programma van de RTV Oost Top Fit Sisters. Zondag 9 april gaan onze sportieve dames meedoen aan de twaalfde editie van de IJsselloop in Deventer.
Het is best pittig, je voorbereiden op een triathlon. Het kost tijd om voor 3 sporten te trainen. Maar leuk is het wel!

Rennen langs de IJssel

Zeker wanneer je aan prachtige lopen als de IJsselloop in Deventer mag meedoen. Je kunt uit diverse afstanden kiezen en de RTV Oost Top Fit Sisters gaan voor de 5 en de 10 kilometer.

Triathlon Luttenberg

Even testen waar we staan in onze voorbereiding naar 11 juni, de Triathlon Luttenberg. Het wordt heerlijk weer, misschien wel te warm om te lopen... Maar we gaan het beleven. 

Goed doel: Nationaal Fonds Kinderhulp

Het mooie van de IJsselloop is dat ze altijd een goed doel aan hun evenement koppelen. Dit jaar is er gekozen voor het Nationaal Fonds Kinderhulp, een organisatie die onder meer kinderen steunen voor wie meedoen aan bijvoorbeeld een hardloopevenement niet vanzelfsprekend is. Alle deelnemers kunnen een extra bijdrage overmaken bij inschrijving.

Goedemiddag Overijssel
Marcel Spijkerman belde met Jan Henk van der Kolk om te horen wat de RTV Oost Top Fit Sisters kunnen verwachten zondag. Één ding weten we zeker, het is prachtig langs de IJssel, dat wordt genieten zondag!
Sportieve groet, Martine.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.