nieuws

GA Eagles-trainer Maaskant: "Het slechtste moment om Feyenoord te treffen"

Go Ahead Eagles gaat morgenavond op bezoek bij koploper Feyenoord. De Deventer ploeg won afgelopen weekend onder de nieuwe trainer Robert Maaskant van FC Twente, maar die oefenmeester beseft ook dat het morgen een ander verhaal is.
"Heel realistisch is dit het slechtste moment om Feyenoord te treffen. Net verloren van de grote rivaal Ajax. ze hebben dit seizoen ook nog niet verloren thuis, dat is toch een bepaald magie op een avondwedstrijd. Maar ik heb ook aangegeven, ik ben jaloers op die jongens. Dat ze in De Kuip mogen spelen, in het donker, met licht en 50.000 man, dat is fantastisch", aldus de trainer.

"Op zoek naar de mogelijkheden"

Hij vervolgt: "Dus wij gaan op zoek naar de mogelijkheden die er komen. Dat hebben we ook laten zien in beeldmateriaal van verschillende wedstrijden. Dus we zullen kansen krijgen, maar we zullen ook heel vaak met de kont in zestien staan, noodgedwongen."

"Niet slim genoeg"

Maaskant is niet bang dat de spelers onder de indruk raken van de ambiance: "We hebben er vijf bij die nog nooit in De Kuip hebben gespeeld, maar dat zijn ook niet de types die slim genoeg zijn om dat te beseffen hoor. Dus geen enkel probleem", zegt hij met een knipoog.

Maatsen

Maaskant kan alleen geen beroep doen op Darren Maatsen. De rest van de selectie is fit. De verwachting is dan ook niet dat er veel zal veranderen aan de basisopstelling ten opzichte van het duel bij Twente.
Het duel in Rotterdam begint morgen om 20.45 uur en is te volgen via RTV Oost.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.