nieuws

PEC Zwolle wil profiteren van onrust bij Roda JC

PEC Zwolle wil zich donderdag in de uitwedstrijd tegen Roda JC definitief veilig spelen. "Ik denk dat het bij een overwinning niet meer mis kan gaan. Dus dat is wel hoe we de wedstrijd ingaan", aldus Jans.
Youness Mokhtar ontbrak woensdag op de afsluitende training, omdat zijn vrouw op het punt van bevallen staat. Jans: "We hopen dat alles goed gaat en het een mooi meisje wordt. En Youness heeft al gezegd: als het vandaag gebeurt, dan wil er ik morgen gewoon bij zijn. Maar dat is dus nog een klein voorbehoud."

Bouy valt uit tijdens training

Ouasim Bouy viel tijdens de training geblesseerd uit. "Hij kreeg even een tikkie, maar ik denk dat hij er morgen gewoon bij is", hoopt Jans. "Alleen bij het afwerken hebben we geen risico's genomen."
Tegenstander Roda JC verloor afgelopen weekend met 4-1 van directe concurrent ADO Den Haag en is nu weer de hekkensluiter in de eredivisie. Jans: "Het is daar heel onrustig, op alle gebieden eigenlijk. We moeten kijken hoe dat uitwerkt."

"Roda kwetsbaar bij tegenslag"

"In het begin van de wedstrijd verwachten we een heel agressief Roda met een publiek dat er achter staat. Maar bij tegenslag ben je in zo'n situatie altijd kwetsbaar en daar moeten wij voor zorgen."
Het duel in Kerkrade begint donderdag om 18.30 uur en is live te volgen via RTV Oost.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.