nieuws

Acht Twentse chef-koks koken vandaag en morgen op horeca-vakbeurs in Hengelo

In Hengelo wordt vandaag en morgen de horeca-vakbeurs Hartelijk Hengelo gehouden. Thema deze dagen is Van Boer tot Bord in Twente.
In gebouw Hazemeijer staan verdeeld over twee grote hallen allerlei bedrijven op het gebied van streekproducten. Leveranciers van vlees, groente, vis, maar bijvoorbeeld ook chocolade, kaas en zuivel hebben hun producten uitgestald.

Gerenommeerde chef-koks

Acht gerenommeerde chef-koks van Twentse restaurants nemen plaats op een kookeiland om een kooksessie te verzorgen. Eerst doen ze 'boodschappen' op de markt met streekproducten. Vervolgens gaan ze met alle verse ingrediënten aan de slag. De koks bedenken tijdens de rondgang langs de aangeboden waren wat ze gaan maken.
Het resultaat eindigt op vier grote borden, waar vier bezoekers van de beurs plaats kunnen nemen om het gemaakte op te eten. Ook worden steeds twintig kleinere versies gemaakt, die onder het publiek worden uitgedeeld.

Tweede keer

Het is voor de tweede keer dat deze horeca-vakbeurs in Hengelo wordt gehouden.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.