nieuws

Mike te Wierik terug in basiself Heracles na schorsing

Mike te Wierik keert morgenavond in de Overijsselse derby tegen Go Ahead Eagles terug in de basis van Heracles Almelo. Hij keert terug na een schorsing.
Te Wierik neemt de plek in van Robin Pröpper, die op zijn beurt geschorst is na zijn rode kaart tegen Vitesse. Verder gaat er weinig tot niets veranderen aan de basiself van de Almeloërs. Trainer John Stegeman kan nog geen beroep doen op Lerin Duarte, Vincent Vermeij, Mark-Jan Fledderus, Gor Agbaljan, Peter van Ooijen, Wout Droste en Tarik Kada.

Play-offs

Heracles is momenteel negende en die plek levert aan het einde van het seizoen play-offs op. Iets waar de Almelose ploeg wel mee bezig is volgens middenvelder Joey Pelupessy: "Ja, we staan negende, dus we staan op een play-offplek. Dan ben je er zeker mee bezig als je nog vijf wedstrijden te gaan hebt. Alleen je weet ook dat de ondersten kort op je zitten."
"Groningen staat uit m'n hoofd een punt achter, dus ja als wij iets laten liggen is de kans groot dat wij naar de tiende of elfde plek gaan. Daar zitten wij een beetje tussenin, dus ik denk als wij een overwinning behalen dan staan we er wel redelijk goed voor. Het is altijd kijken wat ze daaronder doen, maar zolang wij voor staan moeten we gewoon wedstrijden winnen." In de audio het hele gesprek met Pelupessy.
De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Heracles Almelo begint morgen om 20.45 uur en is te volgen via RTV Oost.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.