Excelsior'31 legt in eigen huis NSC Nijkerk over de knie

Hoofdklasser Excelsior'31 weet weer wat winnen is. Na drie wedstrijden zonder overwinning wist de ploeg van Peter Wesselink op eigen veld NSC Nijkerk met 4-2 te verslaan.
Al binnen een halve minuut was het raak voor de thuisploeg. Hielke Penterman scoorde op aangeven van Lars Kamperman Leferink. Ruim twintig minuten later was het al 2-0. Na een scrimmage zorgde Davina voor een verdubbeling van de score. NSC deed via Eyup Terlemez snel iets terug: 2-1.
Vijf minuten na rust werd de marge van twee weer hersteld nadat opnieuw Penterman doel trof, 3-1. Vlak daarna werd het duel definitief in het slot gegooid door Cem Köse. Met een vrije trap zorgde Yannick Cornelisz namens NSC nog voor de 4-2, maar verder kwam de ploeg uit Nijkerk niet.