nieuws

Volleybalsters Set-Up'65 verliezen in kampioensgroep van VC Sneek

De volleybaldames van Set-Up'65 hebben een belangrijk duel verloren in de kampioensgroep. De nummer twee van de stand, dat aan het eind recht geeft op een finaleplek, kon nummer drie VC Sneek op gepaste afstand zetten, maar ging onderuit. Het werd 2-3. 
In Ootmarsum leek er aanvankelijk geen vuiltje aan de lucht voor Set-Up want de ploeg was oppermachtig in de eerste twee sets. De eerste set ging met 25-16 naar de ploeg van Brahim Abchir en ook het tweede bedrijf werd gewonnen, 25-14. In set drie waren de rollen ineens omgedraaid en deelde Sneek de lakens uit, dat leidde tot een overtuigende setwinst, 11-25.
In de vierde set ontspon zich een spannende strijd en waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk dwong Sneek een beslissende set af door de vierde set naar zich toe te trekken, 23-25. In die laatste set had Sneek de langste adem (10-15) en daardoor is de strijd om plek twee weer helemaal open. Set-Up heeft nu 19 punten en VC Sneek 16 punten, met een wedstrijd minder gespeeld.  
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.