nieuws

Auto rijdt lantaarnpaal uit de grond in Almelo, bestuurder rijdt door

Een auto heeft vanavond een fietsster geschampt en vervolgens een lantaarnpaal uit de grond gereden in Almelo. De bestuurder is daarna doorgereden.
Dat gebeurde op de Nieuwstraat. Een nog onbekende automobilist schampte daar een fietsster, begon te slingeren, en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De automobilist reed echter direct door zonder in de richting van de Rohofstraat zijn identiteit kenbaar te maken. De fietsster raakte niet gewond.
Volgens een getuige ging het om een zwarte auto, mogelijk Mercedes in een Sedan uitvoering. In de auto zaten een man en een vrouw. De man zou de bestuurder van de auto geweest zijn. Er is een summier signalement beschikbaar. Hij is ongeveer dertig jaar oud, heeft een stevig postuur, opvallend brede kaak-/hoofdlijn en een kort en donker kapsel.
De politie verzoekt getuigen zich te melden via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem. Ook als u ergens een soortgelijke auto ziet staan met veel schade wordt u verzocht om contact met de politie op te nemen. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.