nieuws

Doelman Nick Marsman na dit seizoen weg bij FC Twente

Nick Marsman
Nick Marsman © Pro Shots
Doelman Nick Marsman vertrekt in de zomer bij FC Twente. Het contract van de Hengeloër loopt in de zomer af, maar na gesprekken leken beide partijen met elkaar verder te willen. Dat is nu toch niet het geval.
Technisch directeur Jan van Halst legt uit: "Zoals bekend liep Nicks contract af bij FC Twente. We hebben met hem gesproken en zijn samen tot de conclusie gekomen dat zijn toekomst niet bij FC Twente ligt, maar dat het beter is dat hij elders zijn carrière vervolgt."
"We zijn Nick uiteraard dankbaar voor zijn jarenlange inzet voor de club. Hij speelde meer dan 100 wedstrijden in het eerste elftal; dat kunnen er niet veel zeggen. We wensen hem alle succes toe in zijn verdere carrière."

Mooie tijd gehad

Marsman: "Ik heb een aantal gesprekken gevoerd met de clubleiding en de trainer en zoals Jan zegt zijn we tot conclusie gekomen dat het beter is om aan het einde van het seizoen uit elkaar te gaan. Ik heb bij Twente een mooie tijd gehad en ik ben iedereen binnen de club, en natuurlijk ook de supporters, dankbaar voor deze tijd. Ik kijk uit naar een nieuwe uitdaging in mijn carrière en wens de club het allerbeste."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.