nieuws

Beloften: Go Ahead Eagles klopt PEC Zwolle in blessuretijd

Anass Achahbar en Norichio Nieveld (rechts) scoorden
Anass Achahbar en Norichio Nieveld (rechts) scoorden © Pro Shots
De beloften van Go Ahead Eagles hebben maandag de IJsselderby tegen Jong PEC Zwolle gewonnen. In de Adelaarshorst werd het 2-1.
In een boeiend duel waren de beste kansen in de eerst helft voor PEC Zwolle, maar Hachim Mastour, Anass Achahbar en Wouter Marinus wisten ze niet verzilveren. In de tweede helft was Go Ahead de bovenliggende partij en de thuisploeg kwam ook al vlot op voorsprong door Norichio Nieveld, die na een hoekschop van dichtbij scoorde.  Halverwege de tweede helft bracht Achahbar de stand weer in evenwicht na goed voorbereidend werk van Gustavo Hebling: 1-1. Dat leek ook de eindstand te worden, tot Leon de Kogel in de blessuretijd de matchwinner werd: 2-1.
Bij Jong Go Ahead Eagles waren er basisplaatsen voor hoofdmachtspelers Lars Lambooij, Lum Rexhepi, Norichio Nieveld, Rochdi Achenteh, Leon de Kogel en Ludcinio Marengo. PEC Zwolle startte met onder anderen Ted van de Pavert, Wouter Marinus, Anass Achahbar, Philippe Sandler, Erik Israelsson, Josef Kvida en Hachim Mastour.
Jong Go Ahead Eagles heeft door de zege nog maar twee punten achterstand op Jong PEC Zwolle, dat is gezakt naar de vijfde plaats.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.