nieuws

Dennis Telgenkamp verlengt contract bij FC Emmen

Dennis Telgenkamp
Dennis Telgenkamp
Dennis Telgenkamp speelt ook volgend seizoen bij FC Emmen. De 29-jarige doelman uit Wierden heeft zijn contract bij de Drentse club met één jaar verlengd.
Telgenkamp speelde eerder bij Heracles Almelo en maakte in 2015 de overstap naar FC Emmen. "De afgelopen twee seizoenen in Emmen zijn me uitstekend bevallen, ik voel bovendien veel waardering over mijn bijdrage aan het elftal", zegt de doelman op de clubsite. "Aangezien ik elke dag met plezier naar de club ga, en voldoende uitdaging en ambitie proef bij Emmen, heb ik al vroeg in het seizoen de intentie uitgesproken te willen blijven. Het voelt daarom erg goed maar ook logisch om onze samenwerking voort te zetten."
Ook FC Emmen is blij dat het aflopende contract van Telgenkamp is verlengd: "Dennis Telgenkamp heeft zich de afgelopen seizoenen onbetwist als eerste keeper laten zien. Hij is het betrouwbare steunpunt van de defensie, laat zich door zijn spelhervattingen ook in aanvallend opzicht gelden, en is met zijn ervaring en leiderschap belangrijk voor de groep. Mede dankzij Dennis zijn we op weg om het laagste aantal tegentreffers in tien jaar tijd te realiseren. We zijn dan ook bijzonder content dat hij zich in deze fase committeert aan ten minste nog een seizoen spelen bij Emmen, temeer omdat ook andere clubs interesse toonden in onze sluitpost", aldus manager voetbalzaken Jan Korte.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.