nieuws

Honderden kruiwagens voor de deur bij opening Bauhaus in Hengelo

Een niet alledaags beeld: zo'n vijftienhonderd kruiwagens voor de deur van de nieuwe vestiging van Bauhaus in Hengelo. Om de opening van de nieuwe bouwmarkt te vieren verloot Bauhaus duizenden euro's aan waardebonnen. Enige voorwaarde: neem een kruiwagen mee! Dat was niet tegen dovemansoren gezegd.
Gisteren was de opening voor genodigden, vandaag kunnen de klanten voor het eerst kennismaken met de Duitse bouwmarkt op Plein Westermaat. Die klanten maken kans op één van de twintig waardebonnen van duizend euro.
De kans om te winnen is niet heel groot: naar schatting vijftienhonderd mensen stonden vanochtend op het parkeerterrein. De eersten meldden zich gisteravond zelfs al. Van grote professionele kruiwagens, tot de plastic kruiwagens uit de kinderspeeltuin. En ze hebben allemaal een lot.
"Ik stond al even om het hoekje te kijken", zegt de baas van de Hengelose vestiging. "Genieten. Het was in Groningen (daar werd vorig jaar de eerste vestiging van de bouwmarkt geopend, red.) al een gekkenhuis, hier is het een stuk drukker."
De tweede vestiging in Nederland heeft veel voeten in de aarde gehad. Vooral concurrerende bouwmarkten waren fel tegen de komst van nog zo'n winkel in Hengelo. Tot aan de Raad van State werd gestreden tegen de plannen, maar uiteindelijk mocht de vestiging worden gebouwd.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.