nieuws

Elvis Manu over schorsing na veelbesproken rode kaart: "Belachelijke reden"

Vanochtend kreeg Elvis Manu te horen dat hij een duel geschorst wordt voor zijn veelbesproken rode kaart tegen Heracles van vorige week.
Manu dacht al dat hij geschorst zou worden: "Ik had niet verwacht dat er nog iets zou gebeuren, want daar zijn ze heel moeilijk in. Ik had gehoopt dat er stiekem wel iets zou gebeuren. Maar ja, afgaande op hoe ze daarmee omgaan had ik niet verwacht dat ze me vrij zouden pleiten."

"Belachelijk natuurlijk"

De tuchtcommissie gaf als een van de redenen aan dat Manu niet protesteerde tegen de kaart en daarmee aangaf dat de rode kaart terecht was. Ongelooflijk voor de aanvaller: "Ik vind het belachelijk natuurlijk dat ze dat als reden geven. Ik probeerde me gewoon professioneel op te stellen, ik probeer een goed voorbeeld te zijn. Dan doe ik dat een keer en dat wordt het tegen me gebruikt. Dus in dat opzicht vind het eigenlijk klinklare onzin. Maar ja, er is niet meer aan te doen. Ik ben geschorst en so be it."

Teleurstellend

Ook trainer Robert Maaskant baalt ervan dat hij zijn aanvaller moet missen tegen Willem II: "Ja dat is teleurstellend. De hele wereld heeft een andere mening daarover. Het zij zo, wij focussen ons op Willem II en dan heeft het ook geen zin om energie te steken in andere zaken."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.