nieuws

FC Twente neemt doelman Jeffrey de Lange over van Ajax

Jeffrey de Lange
Jeffrey de Lange © Pro Shots
FC Twente heeft zich voor komend seizoen opnieuw versterkt met een doelman. De Enschedese club neemt Jeffrey de Lange over van Ajax, waar hij bij Onder 19 speelde.
Hij tekent voor drie jaar in Enschede. De Lange moet bij het eerste elftal de concurrentie aan met Jorn Brondeel, die in de zomer overkomt van NAC Breda. De Enschedese club neemt in de zomer afscheid van Nick Marsman en Sonny Stevens, daarnaast mag Joël Drommel verhuurd worden. 

Sportieve aspect

"Ik kijk uit naar mijn overstap naar FC Twente, het is een mooie club", vertelt De Lange op de website van de club. "FC Twente volgde mij al een tijdje en in de gesprekken met de trainer en keeperstrainer kreeg ik een heel goed gevoel. Ajax heeft mij ook een contract aangeboden, maar het sportieve perspectief bij FC Twente ziet er voor mij beter uit. Na dit seizoen sluit ik mijn tijd als jeugdspeler af en gaat het voor mijn gevoel nu ‘echt’ gebeuren."

Talentvolle doelman

Jan van Halst over de nieuwe doelman: "Het is mooi dat we Jeffrey vast hebben kunnen leggen voor de selectie van Jong FC Twente. Jeffrey is een talentvolle doelman die de gehele jeugdopleiding van Ajax heeft doorlopen en jeugdinternational is bij Oranje onder 19. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen zal hij ook aansluiten bij het eerste elftal."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.