nieuws

Contractverlenging Jelle van der Heyden bij FC Twente defintief

Van der Heyden met Jan van Halst
Van der Heyden met Jan van Halst
De contractverlenging van Jelle van der Heyden bij FC Twente is definitief. De middenvelder ligt nu tot 2020 vast in Enschede.
Van der Heyden komt uit de jeugdopleiding van de Enschedese club en maakte in april 2015 zijn debuut voor het eerste elftal. In totaal kwam hij tot 21 competitiewedstrijden. Hij scoorde nog niet.

Basisplek

Van der Heyden over zijn nieuwe verbintenis: "Het geeft een goed gevoel dat de club hiermee het vertrouwen in mij uitspreekt. FC Twente is een mooie club om voor te spelen en ik ben hier prima op mijn plek. Als jeugdspeler ben ik naar de club gekomen en vergroeid met FC Twente. Ik heb met onder meer Jeroen, Hidde, Joachim en Peet in de jeugd samengespeeld en we hebben het er wel eens over dat het toch wel vrij bijzonder is om nu samen in het eerste te spelen. Ik weet dat ik het in mij heb om basisspeler bij FC Twente te worden en dat is voor komend seizoen mijn streven: een vaste plek in het eerste."

Potentie

"We zijn blij dat we Jelle voor langere tijd hebben weten te binden aan FC Twente", aldus Jan van Halst. "We zien dat Jelle de potentie heeft om uit te groeien tot basisspeler en dit nieuwe contract is voor hem een extra uitdaging om dat te bewijzen. Na de contractverlengingen voor Jeroen van der Lely, Peet Bijen, de gebroeders Jensen en Jari Oosterwijk is het mooi dat we opnieuw een jongen van de club langer hebben vastgelegd."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.