nieuws

HHC pakt in eigen huis drie belangrijke punten in strijd tegen degradatie

HHC Hardenberg heeft vanmiddag drie belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie uit de 2e divisie. De ploeg won in eigen huis het inhaalduel van Barendrecht met 1-0
Na een half uur kwam de thuisploeg op voorsprong. Glenn Kobussen schoot hard zijn vijfde van het seizoen binnen. Kort voor rust kreeg Mark Veldmate een goede kans om de score te verdubbelen, maar hij schoot naast. Even later was het rust.
Na de pauze was Kobussen dicht bij zijn tweede, maar doelman Marc van Splunter pakte zijn schot. Aan de andere kant bracht Sander Danes redding op een goede kans voor Joey Jongman. Twintig minuten voor het einde was ook Sargon Gouriye kansrijk, maar ook hij wist niet te scoren. Het bleef bij 1-0 in Hardenberg.

Stand

HHC komt door de zege op 31 punten uit 30 duels en blijft nog wel op degradatieplek 17 staan. Concurrent UNA won van Spakenburg, een andere concurrent. De achterstand van HHC op Spakenburg en Jong Vitesse, die op de nacompetitieplekken staan, is twee punten. UNA staat op de veilige veertiende plek met 35 punten. Er zijn nog vier duels te spelen in de 2e divisie.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.