nieuws

FC Twente Vrouwen versterkt zich met aanvaller Ashleigh Weerden

Ashleigh Weerden
Ashleigh Weerden
FC Twente Vrouwen heeft zich voor komend seizoen versterkt met Ashleigh Weerden. De 17-jarige Onder 19-international komt over van het CTO in Eindhoven en tekent een contract voor twee jaar,
Op de officiële website van de club laat de aanvaller uit Almere weten erg blij te zijn met de overgang naar de huidige landskampioen. "Het is geweldig dat ik komend seizoen voor FC Twente Vrouwen kan spelen, ik ben echt superblij. Ik heb 3 seizoenen bij het CTO gespeeld en heb daar veel geleerd. Nu ben ik klaar voor de volgende stap en een nieuwe uitdaging. FC Twente is voor mij een hele mooie club. Volgend seizoen trainen en spelen met de beste speelsters, maar ook spelen tegen de beste speelsters in de Eredivisie, daar kijk ik er erg naar uit", aldus Weerden.
"Ashleigh is een jonge en talentvolle speelster die op de hele linkerkant uit de voeten kan", vertelt de tevreden trainer Tommy Stroot. "Ik werk graag met speelsters zoals Ashleigh die aan het begin van hun carrière staan en alles nog bereiken kunnen en willen. Ze is een snelle en dynamische speelster en past goed in ons team en waar we met elkaar naartoe willen."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.