HSC'21 boekt eenvoudige zege op Juliana'31, grote nederlaag Dieze West

HSC'21 heeft op tweede paasdag een overwinning geboekt in de derde divisie. Op eigen veld legden de Haaksbergenaren Juliana'31 met 3-0 over de knie.
De overwinning kwam al snel tot stand want HSC schoot uit de startblokken. Binnen enkele minuten zat de ploeg van Eddy Boerhof op rozen doordat eerst Bas ter Hogt voor de 1-0 zorgde en een minuut later Cenk Uguz de marge verdubbelde, 2-0. De gastheren consolideerden de voorsprong en wisten een kwartier voor tijd de wedstrijd definitief te beslissen via Ter Hogt, die zijn tweede van de middag maakte. Door de winst klimt HSC naar de achtste plaats op de ranglijst.

Dieze West ruim onderuit

In de Hoofdklasse A leed het al gedegradeerde Dieze West een forse nederlaag bij Alverna. Door treffers van Van Gelder (2), Bremmer (2), Ainscough, Ngola en Van der Wal werd het maar liefst 7-0 voor de ploeg die op de ranglijst een plekje boven Dieze West staat.