nieuws

Sercodak Dalfsen versterkt zich met Sharon Nooitmeer en Quinty van der Horst

Nieuwe speelsters Dalfsen
Nieuwe speelsters Dalfsen
Sercodak Dalfsen heeft zich voor komend seizoen versterkt met Sharon Nooitmeer en Quinty van der Horst. Eerstgenoemde is cirkelspeelster en komt over van Quintus. Hoekspeelster Van der Horst komt over van VOC Amsterdam.
Adri van Leeuwen, bestuurslid Stichting Tophandbal Dalfsen over de nieuwe speelsters: "Sharon is een jonge ambitieuze handbalster met veel mogelijkheden voor de toekomst. Ze is zeer talentvol en een aanwinst voor ons team. Wij waren na het aangekondigde vertrek van Fabiënne Logtenberg op zoek naar een nieuwe cirkelspeelster die ons in de aanval en de dekking goed zou kunnen versterken. Met het aantrekken van Sharon Nooitmeer denken wij dat we daarin goed zijn geslaagd."

"Goede ontwikkelmogelijkheden"

"Quinty is een speelster die de afgelopen jaren goed is opgeleid in Amsterdam, maar daar in de luwte achter topspeelsters als Michelle Goos en Rachel Piekhaar nooit de kans heeft gekregen om zich ook in het eerste team verder te ontwikkelen. Wij vinden haar een hoekspeelster met goede ontwikkelmogelijkheden en halen haar graag naar Dalfsen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.