nieuws

Topscorers: Ünal nieuwe leider, Brakke en Penterman opnieuw dichter bij Kavak

Ünal maakte er twee
Ünal maakte er twee
Nog enkele speelronden staan er op het programma van de voetbalkalender dit seizoen. Nog enkele duels dus voor de topscorers om nog iets aan hun totaal te doen. Hieronder een overzicht per divisie na het paasweekeinde.

Eredivisie

Enes Ünal nam in de eredivisie de koppositie weer over van Samuel Armenteros. De Turk maakte er twee en Armenteros kwam niet tot scoren. Achter hen maakte Nicolai Brock-Madsen zijn zevende en Brandley Kuwas zijn zesde. Bekijk hier de hele lijst.

2e divisie

In de 2e divisie kwam alleen Glenn Kobussen van HHC tot scoren. Hij maakte zijn vijfde. Ploeggenoot Rob van der Leij blijft de leider met tien treffers. Bekijk hier de hele lijst.
Kobussen maakte een erg belangrijke voor HHC (foto: Pro Shots)

3e divisie

Rens van Benthem lijkt al een tijd zeker van de Overijsselse topscorerstitel in de 3e divisie. De aanvaller van Quick'20 maakte gisteren zijn 24e. Achter hem staat Cenk Uguz van HSC'21 nu op 16 en zijn ploeggenoot Bas ter Hogt op 14. Beide spelers scoorden twee keer dit weekend. Bekijk hier de hele lijst.

Hoofdklasse

Omar Kavak leek de laatste weken op weg naar de Overijsselse topscorerstitel in de hoofdklasse. Hij scoorde echter al enkele duels niet en zijn concurrenten doen dat wel. Kavak heeft er 21, Martijn Brakke is de naaste concurrent en staat nu op 16. Hielke Penterman staat derde met 15 treffers. Bekijk hier de hele lijst.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.