nieuws

Honderden belangstellenden bezoeken seniorenbeurs Enschede

In de Diekmanhal in Enschede wordt vandaag voor de vijftiende keer een seniorenbeurs gehouden. De organisatie is in handen van Alifa Welzijn Ouderen.
De bezoeker van de beurs waant zich op een kleinere versie van de huishoudbeurs. Vele tientallen kramen staan verspreid over de hal, shantykoor Wrakhout uit Enschede treedt op en er is een demonstratie walking footbal; voetbal voor 60-plussers met aangepaste spelregels.

Plastic tasje

Bij de ingang krijgt iedere bezoeker een plastic tasje om de spullen die worden uitgedeeld mee naar huis te kunnen nemen. En bij de uitgang blijkt dat veel mensen daar dankbaar gebruik van maken.
Uiteraard zijn veel organisaties op het gebied van zorg present op de beurs. Maar bijvoorbeeld ook de uitvaartbranche is vertegenwoordigd, evenals een leverancier van aangepaste bedden en de bereider van voedsel, dat aan huis bezorgd kan worden.

Honderden mensen

Mede dankzij het naar omstandigheden goede weer hebben vele honderden mensen de weg naar de Diekmanhal weten te vinden. De organisatie is dan ook uiterst tevreden met de opkomst.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.