nieuws

FC Twente schuift Sjors Ultee door naar assistent eerste elftal

Sjors Ultee is komend seizoen assistent van trainer René Hake bij FC Twente. Momenteel is hij trainer van Onder 17 bij de Enschedese club. Hij gaat zich voornamelijk richten op de ontwikkeling van individuele spelers.
Rene Hake is blij met de nieuwe rol van Ultee: "We werken dit seizoen al veel met Sjors samen op het gebied van wedstrijdanalyses. We denken dat Sjors ook nadrukkelijk van meerwaarde kan zijn op het gebied van talentontwikkeling. Hij gaat zich met name toeleggen op de coördinatie van het programma van individuele spelers. Dit zal er bijvoorbeeld voor zorgen dat er een nog betere aansluiting van de Voetbalacademie en Jong FC Twente op het eerste zal komen."

"Voel veel vertrouwen"

De trainer is zelf ook verheugd met zijn nieuwe functie: "Ik heb het erg goed naar mijn zin bij FC Twente en voel hier veel vertrouwen. De rol die ik komend seizoen bij het eerste elftal ga vervullen is vergelijkbaar met de rol die ik voorheen had bij FC Utrecht, waar ik de laatste twee seizoenen ook assistent-trainer bij het eerste elftal was. Ik kijk er naar uit om een mooie bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze spelers en aan de doorstroming van jeugdspelers naar het eerste elftal. Maar nu eerst het huidige seizoen goed afsluiten met de O17!"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.