nieuws

HHC Hardenberg geeft tegen Koninklijke HFC voorsprong uit handen

HHC Hardenberg heeft in de tweede divisie belangrijke punten verspeeld in de strijd tegen degradatie. Op sportpark De Boshoek was de ploeg van Gert Jan Karsten op weg naar een overwinning maar kreeg het vlak voor tijd alsnog de gelijkmaker om de oren, 1-1.Â
HHC begon goed aan het duel en kreeg de eerste kans via Veldmate. Drie minuten later was verdediger Werkman dichtbij, maar hij kopte namens de thuisploeg op de lat. Daarna waren de kansen voor HFC, maar desondanks bleef het 0-0 bij rust.
Na de thee kwam Reinders in het veld bij HHC en dat bleek een goede wissel. De aanvaller deed direct van zich spreken door van afstand met enig geluk de 1-0 binnen te schieten. De Hardenbergers leken op weg naar de belangrijke driepunter, maar vlak voor tijd wist HFC-aanvoerder Opuku het feestje te bederven: 1-1.
Door het gelijkspel blijft HHC voorlaatste in de tweede divisie met 32 punten. Die plek betekent aan het eind van de competitie rechtstreekse degradatie. Jong Vitesse verloor bij Barendrecht en staat een punt boven HHC. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.