nieuws

Topscorers: Armenteros neemt leiding weer over van Ünal, hattrick Penterman

Nog een paar weken duurt het voetbalseizoen en de strijd om de topscorers is erg spannend. Hieronder een overzicht per divisie.

Eredivisie

Samuel Armenteros is weer de Overijsselse leider in de eredivisie. Hij maakte er twee voor Heracles tegen Zwolle en zag conurrent Enes Ünal niet scoren voor FC Twente. Achter de twee strijden Queensy Menig en Sam Hendriks om plek drie. Menig scoorde niet, Hendriks wel. De twee staan nu allebei op acht treffers. Bekijk hier de hele lijst.

2e divisie

In de 2e divisie kwamen de leiders niet tot scoren. Derian Reinders maakte zijn tweede voor HHC en Akram Salhi maakte zijn eerste voor Jong FC Twente. Rob van der Leij blijft de leider met tien treffers. Bekijk hier de hele lijst.

3e divisie

In de 3e divisie maakte Rens van Benthem zijn 25e voor Quick'20. Cenk Uguz maakte er twee voor HSC'21 en is de nummer twee met 18 treffers. Stef Ottink van HSC maakte zijn zevende. Bekijk hier de hele lijst.
Van Benthem maakte zijn 25e (foto: Robert Molnar)

Hoofdklasse

In de hoofdklasse maakte lijstaanvoerder Omar Kavak zijn 22e van het seizoen. Hielke Penterman kwam weer een stukje dichterbij door een hattrick te maken, hij staat nu op 18 treffers. Bekijk hier de hele lijst.
Kavak blijft leider in de hoofdklasse (foto: Helmich Lubberts)

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.