nieuws

Medewerkers Hengelo en Deventer tevreden naar huis: Akzo gaat voorlopig niet in op nieuw bod PPG

Personeel van AkzoNobel in Hengelo en Deventer, dat vandaag bij de aandeelhoudersvergadering in Amsterdam aanwezig was, zal vanmiddag met een tevreden gevoel naar huis zijn gegaan. AkzoNobel gaf aan de tijd te nemen om het nieuwste overnamebod van het Amerikaanse PPG te bestuderen.
AkzoNobel gaat op dit moment dus niet met PPG om tafel om over het aanbod te praten. Eerst moet bekeken worden of het derde bod van PPG past binnen de koers die het bedrijf wil blijven voeren.
Medewerkers van de fabrieken in onder meer Hengelo en Deventer waren vanochtend naar Amsterdam vertrokken om op de aandeelhoudersvergadering hun zorgen over de toekomst van het bedrijf aan de aandeelhouders te uiten. Het werd een 'support-actie' van het personeel richting de Raad van Commissarissen van AkzoNobel.
In een poging een overname door PPG te voorkomen, en de aandeelhouders tevreden te stellen, maakte AkzoNobel eerder bekend dat de afdeling 'Specialty Chemicals', waaronder Akzo Hengelo valt, binnen een jaar wordt verkocht of zelfstandig naar de beurs wordt gebracht.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.