nieuws

Vragenvuur voor spelers op drukbezocht Herakidsfeest van Heracles Almelo

Heracles Almelo-verdediger Mike te Wierik, die aan het eind van dit seizoen naar FC Groningen vertrekt, is bezig aan zijn laatste wedstrijden voor de club uit Almelo, maar het toetje kan nog volgen. In de vorm van de play offs voor Europees voetbal. Of hoopt Te Wierik stiekem op een ander scenario?
Kinderen die vandaag het Herakidsfeest in het Polman Stadion in Almelo bezochten wilden wel even van de verdediger weten of hij zijn prioriteiten nog op orde heeft zo aan het eind van de competitie.

Play offs

Want is FC Groningen niet de belangrijkste concurrent van Heracles in de strijd om dat felbegeerde ticket voor de play offs voor Europees voetbal? Heracles Almelo is met nog twee wedstrijden te gaan negende. En die plek geeft dit seizoen ook recht op een plek in die play offs. Maar FC Groningen heeft maar een puntje minder. 
Tijdens een speciale persconferentie mochten de aanwezige kinderen vragen stellen aan spelers en omdat ook te Wierik aanschoof, moest hij maar even uitleggen wat hij nou liever heeft: Heracles of FC Groningen in de play offs.
De verdediger kon er wel om glimlachen. Maar hij had ook geruststellende woorden voor de supporters die zich misschien tot een beetje zorgen maken. "Ik speel nu bij Heracles dus ik richt me ook helemaal op Heracles." 

800 kinderen

Zo'n achthonderd kinderen waren vandaag te gast in het Polman Stadion waar ze onder begeleiding van spelers van de club allerlei voetbalspellen konden spelen op het veld in het stadion. Maar ook schminken kon en natuurlijk handtekeningen vragen aan de aanwezige spelers. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.