nieuws

YouTuber verkleedt zich als hond en komt Avonturenpark Hellendoorn voor €1 binnen

YouTubers proberen Avonturenpark Hellendoorn binnen te komen als 'baasje' en hond
YouTubers proberen Avonturenpark Hellendoorn binnen te komen als 'baasje' en hond
Geld te weinig, maar toch bijna gratis een pretpark in? Met die vraag wisten de heren die op YouTube bekendstaan als 'Gierige Gasten' wel raad. Een van hen verkleedde zich als hond om zo Avonturenpark Hellendoorn binnen te komen. Want honden mogen voor slechts één euro het pretpark in.
Dat is allemaal te zien in de video die vanaf vandaag is te zien op het YouTubekanaal van de Gierige Gasten.

Schapenwol

YouTuber Joost Kraima uit Amsterdam laat zich in de video beplakken met schapenwol, de goedkoopste manier volgens de heren om de transformatie tot hond te laten slagen.
Met zijn 'baasje' Niels Oosthoek probeert hij vervolgens het pretpark binnen te komen. Kraima laat zich door Oosthoek duwen, in een bench op een rijdend plateau. En... het werkt.

'Complimenten'

Personeelsleden van het Avonturenpark reageren in eerste instantie verbaasd, maar Niels weet ze te overtuigen. Voor €12,75, de entreeprijs na 15.00 uur plus de entree voor 'hond' Joost, mag Oosthoek naar binnen.
Een woordvoerder van het pretpark kan achteraf wel lachen om de actie, zo laat hij aan Looopings.nl weten: "Geweldig, complimenten voor de originaliteit. En vanaf nu gaan we alle honden natuurlijk uitvoerig controleren."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.