nieuws

In jacuzzi naast de landingsbaan: Haaksbergse zwaait in bikini naar piloten

"Als je hier in de jacuzzi zit, dan komt er weleens wat leuks voorbij." Paramotorvlieger Caro Woudstra-Elst uit Haaksbergen stond vanmorgen in de Telegraaf, zwaaiend naar een vliegtuig. In bikini.
Pal naast de landingsbaan in het Tsjechische Prerov staat het warme bubbelbad. "We hadden die dag gevlogen, en na het vliegen is het natuurlijk heerlijk om in de jacuzzi te springen", zegt de Haaksbergse tijdens de uitzending van Sarah!

Opstijgen en landen
Samen met haar collega - ook in bikini - zag ze een vrachtvliegtuig met parachutisten opstijgen en landen. Maar liefst drie keer. "Wij elke keer zwaaien natuurlijk."
Om hen heen landden constant parachutisten. "Het is hartstikke leuk kijken natuurlijk." De laatste keer vloog het heel laag over: het pilotengebaar om terug te zwaaien. 

Telegraaf
Eén van die keren legde een fotograaf het zwaaimoment vast. De foto belandde vanochtend in de Telegraaf. Of ze veel reacties kreeg? "Ja, inmiddels wel. Er zijn veel mensen die het zien. Het is wel een opvallende foto inderdaad."
Woudstra-Elst is onderdeel van een groep vliegers van ParaTwente en is momenteel op excursie op de militaire vliegbasis Nirvana in Prerov. Het weer daar is ongeveer hetzelfde als hier. "Maar met een jacuzzi van 40 graden valt het mee."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.