nieuws

Deze week in het nieuws: Dronken fietser gered en actie van YouTubers

Deze week in het nieuws: Dronken fietser gered en actie van YouTubers
Deze week in het nieuws: Dronken fietser gered en actie van YouTubers
Een waarschuwing en een schokkende foto van een dronken, van de fiets gevallen jongen die deze week op Facebook werd gedeeld. Ook de actie van YouTubers Gierige Gasten bij Avonturenpark Hellendoorn. Wat was deze week het meest gelezen nieuws? Bekijk het in ons overzicht.
Het is een schokkende foto, die de Goorse Ron Gerritsen vanochtend op Facebook plaatste. Op de Markeloseweg in de richting van Goor trof hij vanochtend vroeg een van de fiets gevallen, dronken jongen aan. De foto, waarbij hij ook de waarschuwing plaatste aan jongeren om na het stappen niet zomaar alleen naar huis te fietsen, is al bijna vierhonderd keer gedeeld.
De Enschede Marathon is vandaag alweer voor de 49ste keer gelopen. RTV Oost was er live bij en deed verslag op radio, TV, website en in de app. Lees meer
Op de Hengelosestraat in Enschede zijn donderdag twee auto's op elkaar gebotst.
Geld te weinig, maar toch bijna gratis een pretpark in? Met die vraag wisten de heren die op YouTube bekendstaan als 'Gierige Gasten' wel raad. Een van hen verkleedde zich als hond om zo Avonturenpark Hellendoorn binnen te komen. Want honden mogen voor slechts één euro het pretpark in.
"Feestje bouwen op Koningsdag Typhoon - Guus: 1 - 0", "Koningsdag tot nu toe erg saai. Groot verschil met Zwolle vorig jaar" en "Saai... Tilburg komt niet in de buurt van 't volksfeest in Zwolle vorig jaar." Op social media lijken mensen het erover eens: vorig jaar was het feestje beter.
Tiësto, duizenden festivalgangers en vele duizenden plastic bekertjes met bier. De eerste editie van het Kingsland Festival op Het Hulsbeek in Oldenzaal is de bezoekers goed bevallen. Ook de organisatie is tevreden.
Bij autobedrijf Wolthuis op de hoek van de Jaartsveldstraat met de Nijverheidsstraat in Oldenzaal heeft woensdag een grote brand gewoed. Er is niemand gewond geraakt.
Woensdag kregen 202 inwoners van Overijssel een lintje. De gedecoreerden zijn met smoezen naar bijeenkomsten in Overijssel gelokt om daar tijdens de traditionele lintjesregen op de dag voor Koningsdag in het zonnetje te worden gezet vanwege hun verdiensten.
Politiechef Janny Knol, die de leiding had over de inval in het supportershome van Vak-P van FC Twente, is doelwit van beledigende graffititeksten op muren bij het hoofdbureau van de politie in Enschede.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.