nieuws

Vrouw steelt geld uit offerblok kerk Almelo

Geld gestolen uit offerblok
Geld gestolen uit offerblok
Een onbekende vrouw nam de afgelopen maanden meerdere malen geld weg uit een offerblok van een kerk aan de Boddenstraat in Almelo. De vrouw en de diefstallen staan duidelijk op bewakingsbeelden die worden getoond in Onder de Loep. Verder beelden van misdrijven in Vriezenveen en Zwolle.

Vriezenveen, inbraak kerk

Op maandag 16 januari werd ingebroken bij een kerk aan het Westeinde. Hierbij werd o.a. een pinpas buitgemaakt. Met de pas werd later die dag gepind bij een pinautomaat in Wierden. Van de onbekende pinner zijn bewakingsbeelden. Deze worden in de uitzending getoond. Wie kent of herkent de onbekende pinner?

Zwolle, diefstal parfum

Een onbekende vrouw nam op donderdag 2 maart een fles parfum ter waarde van € 69 weg uit een winkel aan de Diezerstraat. Wanneer het personeel de vrouw en haar vriendin aanspreken en vragen om in haar tas te mogen kijken, verlaten ze acuut de winkel. Wie kent of herkent de onbekende vrouw?

Zwolle, diefstal telefoon

Op dinsdag 28 maart steelt een onbekende man een telefoon vanaf een balie in een winkel aan de Diezerstraat. De man en de diefstal staan zeer duidelijk op bewakingsbeelden. Wie kent of herkent deze onbekende man?
Deze zaken zie je in Onder de Loep op donderdag om 17.45, 18.45, 20.45, 21.45, 22,45 en 23.45 uur. De uitzending wordt herhaald op zondag vanaf 17.45 uur. Kijk voor alle uitzendtijden in de TV gids. Alle getoonde beelden zijn terug te kijken op www.youtube.com/onderdeloep.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.