nieuws

Video van Twentse YouTubers hit op social media dankzij tweeling uit Haaksbergen

De Enschedese tweeling in de video van TerrorSquad
De Enschedese tweeling in de video van TerrorSquad
Ze hebben ruim 25.000 volgers op YouTube, maar de video die de Twentse 'TerrorSquad' vandaag plaatste, is nu al veel vaker bekeken. De video is een hit op social media dankzij een feestvierende tweeling tijdens Koningsnacht in Enschede.
De mannen achter het account 'TerrorSquad', oftewel Tommy Lee, Nordin Azhimi en Miquel Westen, gaan voor hun videoserie 'Lekker vragen' feesten in heel Nederland af. Ze trekken daarbij allerlei bezoekers voor de camera. Dat levert soms grappige, mooie en ongemakkelijke fragmenten op.
Een fragment uit de meest recente video van Koningsnacht in Enschede is nu al heel succesvol. Dankzij een vrolijke Haaksberger tweeling, die de hoofdrol speelt in dat fragment, is de video een hit op onder meer Facebook. De video is op de pagina van TerrorSquad zelf na acht uur al ruim 200.000 keer bekeken.

'Heel hard lachen'

"Vaak springen dit soort mensen vanzelf al in beeld", vertelt Miquel Westen, "en beginnen ze uit zichzelf al te praten. Dat gebeurde bij deze jongens ook." Wie het zijn? Westen lacht: "Geen idee, het enige wat we van ze weten, is dat ze uit Haaksbergen komen."
Maar dat de tweeling een hit zou kunnen worden, hadden de jongens van TerrorSquad al snel in de gaten. Westen: "We hebben al eerder succes gehad met video's op Dumpert [een populaire videosite, red.] en steeds vaker wijzen vrienden en andere mensen ons ook op leuke fragmenten. 'Deze moet je er echt uit knippen', zeggen ze dan. Maar om deze moesten wij zelf ook al heel hard lachen."
Wat de video zo populair maakt? Kijk en oordeel zelf:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.