nieuws

Rijssen Vooruit zet volledige selectie en technische staf op non-actief

Het bestuur van amateurclub Rijssen Vooruit heeft de gehele selectie en de technische staf van het eerste elftal op non-actief gezet.
De laatste weken werden er enkele duels van de Rijssense club gestaakt na wanordelijkheden en nadat dat afgelopen zaterdag opnieuw gebeurde zag het bestuur zich genoodzaakt deze beslissing te nemen. De ploeg staat op de dertiende plek in de 3e klasse D en de kans is groot dat het elftal degradeert. De laatste twee duels die nog op het programma staan worden gespeeld door spelers uit de lagere seniorenelftallen.

Verslechterde verhouding met technische staf

De club laat het volgende weten in een verklaring: "Het bestuur van Rijssen Vooruit heeft er naar haar zeggen alles aan gedaan om de competitie tot een goed einde te brengen maar mede door de verslechterde verhouding met de technische staf lijkt dit niet mogelijk. Het feit dat in de laatste vier weken twee keer een wedstrijd van Rijssen Vooruit 1 vroegtijdig is beëindigd en dan in het midden latend als dit wel of niet terecht was is het bestuur tot deze beslissing gekomen."

Schuld niet bij spelers

"Het bestuur wil wel duidelijk aangeven dat de relatie tussen technische staf en het bestuur de grootste oorzaak is en dat op een enkele speler na niet de schuld bij de spelers ligt. Toch hebben zij ervoor gekozen om zowel de spelers en technische staf te vervangen om zo ook geloofwaardig naar hun leden en buitenstaanders over te komen."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.