nieuws

Topscorers: Uguz en Penterman dichter bij Van Benthem en Kavak

Penterman maakte zijn negentiende
Penterman maakte zijn negentiende
Er was geen voetbal in de eredivisie afgelopen weekend, maar daaronder werd wel gevoetbald. De topscorers kwamen niet tot scoren, maar zagen de concurrentie wel dichterbij komen. Hieronder een overzicht per divisie.

2e divisie

Glenn Kobussen maakte er twee voor HHC en staat daardoor op zes. Ploeggenoot Derian Reinders maakte er ook twee en staat nu op vier. Ook Vincent Schmidt van Jong FC Twente kwam twee keer tot scoren en dat waren zijn tweede en derde treffer. Rob van der Leij van HHC is nog steeds de lijstaanvoerder met tien treffers. Bekijk hier de hele lijst.

3e divisie

Cenk Uguz kwam zondag een stapje dichter bij leider Rens van Benthem. De speler van HSC'21 scoorde twee keer en staat daardoor nu op twintig treffers. Van Benthem scoorde niet voor Quick en blijft daardoor op 25 staan. Bekijk hier de hele lijst.

Hoofdklasse

In de hoofdklasse kwam Hielke Penterman opnieuw dichter bij Omar Kavak. De aanvaller van Excelsior maakte zijn negentiende en staat nog drie treffers achter leider Kavak van Genemuiden. Bekijk hier de hele lijst.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.