nieuws

Neerlands bekendste vlogger Enzo Knol laat dromen uitkomen van Twentse Noah en Sietse

Noah (r) en Enzo als brandweermannen in Denekamp
Noah (r) en Enzo als brandweermannen in Denekamp
Honderdduizenden kinderen en jongeren zullen waarschijnlijk heel jaloers zijn op de Denekampse Noah en de Enschedese Sietse. Zij mochten namelijk een dag optrekken met Neerlands bekendste YouTuber Enzo Knol. De video daarvan kwam gisteren online op het YouTubekanaal van Knol.
De video is de eerste in een serie van video's waarin Knol dromen van kinderen en jongeren laat uitkomen. De eerste dromen zijn dus die van Noah en Sietse. 

Op pad met de brandweer

Noah woont samen met zijn moeder, zus en hond in Denekamp. Tijdens de eerste jaren van zijn leven heeft hij een groei- en ontwikkelingsachterstand opgelopen. Hoewel Noah 15 jaar oud is, heeft hij het mentale niveau van een 8-jarige.
Samen met zijn grote idool, vlogger Knol, mag Noah mee met de brandweer in Denekamp. De brandweermannen rijden de heren door het centrum van Denekamp, compleet met sirene en een blusdemonstratie. 

Een potje MineCraft

Sietse heeft ADHD, PDD-NOS en twee vormen van epilepsie. Hij woont in Enschede, samen met zijn ouders en broer. Ook Sietse is een grote fan van de in Zeist woonachtige YouTuber.
Sietses droom was om samen met Knol een potje MineCraft te spelen, een computergame waarover Knol ook video's maakt. En die droom kwam uit. Daarnaast leek het Sietses verjaardag te zijn, want hij kreeg ook nog eens een aantal cadeaus van Knol.
Bekijk de video hieronder.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.