nieuws

Politie zoekt vrouw die in Enschede is bedreigd met een vuurwapen

Politie zoekt vrouw die in Enschede is bedreigd met vuurwapen
Politie zoekt vrouw die in Enschede is bedreigd met vuurwapen
In Enschede is een vrouw bedreigd door een man met een vuurwapen. Dat gebeurde op de kruising van de Lipperkerkstraat en het Gronausevoetpad. De politie is op zoek naar de vrouw. Zij heeft zich, ook na een oproep op Facebook, niet gemeld.
De man liep met het vuurwapen op vrijdagmiddag 7 april door Enschede. Daarmee bedreigde hij aan het begin van de avond twee mannen die op een terras zaten van een coffeeshop aan de Haverstraatpassage in de binnenstad.

Man met wapen is opgepakt

De man kon diezelfde avond worden aangehouden, dankzij duidelijke beelden waarop hij te zien was. Uit het onderzoek bleek dat de man eerder die middag een vrouw bedreigde met het wapen. Dat gebeurde aan de Lipperkerkstraat.
De politie verzoekt de vrouw die daar is bedreigd zich alsnog te melden. "We zoeken de vrouw om de zaak tegen deze verdachte helemaal rond te krijgen", zegt woordvoerder Nicôle van Voorst van de politie. "De verdachte fietste op een geel/beigegekleurde Batavus damesfiets en had een zwartgekleurd handvuurwapen bij zich. Hopelijk kan de vrouw zich dat herinneren."

Tips?

Bent u de vrouw of heeft u andere informatie over deze zaak? Bel dan de tiplijn van de politie: 0800 – 6070 (gratis nummer).

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.