nieuws

Robin Gosens fit genoeg voor basisplek bij Heracles tegen ADO Den haag

Robin Gosens is fit genoeg om zondag in de basis te starten bij Heracles Almelo als die ploeg in eigen huis play-offs om Europees voetbal veilig kan stellen tegen ADO Den Haag.
Gosens viel twee weken gelden tegen PEC Zwolle uit met een hamstringblessure, maar heeft in zijn vrije dagen extra getraind om fit te zijn voor zondag. Dat is dus gelukt. Daardoor zal er niets veranderen in de basiself van de Almeloërs. Peter van Ooijen en Mark-Jan Fledderus zijn weer fit en zitten bij de wedstrijdselectie. Dat geldt nog niet voor Gor Agbaljan en Vincent Vermeij.

"Waar je het eigenlijk voor doet"

Als Heracles wint en Groningen verliest van PSV is de Almelose ploeg zeker van de negende plek en dus play-offs. Gosens beseft het belang van het duel dan ook: "Het is een enorm belangrijke wedstrijd voor ons. We weten dat Groningen een hele lastige wedstrijd moet spelen. Als wij dus onze taak uitvoeren en hier gaan winnen, en dan op een puntverlies van Groningen kunnen hopen dan zijn de play-offs binnen en dat is toch waar je het eigenlijk voor doet dit seizoen." In de audio het hele interview met de Duitser.
Het duel tussen Heracles Almelo en ADO Den Haag begint zondag, net als alle andere in de voorlaatste ronde van de eredivisie, om 14.30 uur en is te volgen bij RTV Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.