nieuws

Vogido, Barbaros, Buurse en Deventer pakken titel

Kampioen Barbaros
Kampioen Barbaros
Vanmiddag zijn er vier Overijsselse kampioenen bijgekomen in het amateurvoetbal. In totaal staat de teller na de voorlaatste speelronde op 14 Overijsselse kampioenen.

Vogido

Vogido pakte de titel in de 3e klasse A door met 2-1 te winnen van De Tukkers. Na drie jaar derde klasse keert de ploeg uit Enschede daardoor weer terug naar de 2e klasse.

Barbaros

Door een 2-1 zege bij Hector pakte Barbaros de titel in de 4e klasse B. De Hengelose ploeg verloor slechts twee keer en speelde drie keer gelijk. Barbaros gaat door het kampioenschap voor het eerst in de derde klasse spelen.

Buurse

Buurse werd kampioen van de 5e klasse B. De ploeg won in eigen huis met 3-1 van Neede en dat was genoeg voor de eerste plek. Buurse verloor dit jaar slechts een keer en speelde vijf keer gelijk. De ploeg degradeerde vorig jaar uit de 4e klasse en keert dus na een jaar weer terug.

Deventer

In de 5e klasse G ging de titel in stijl naar Deventer. Thuis werd stadsgenoot Go Ahead Deventer met liefst 9-2 verslaan. Deventer gaat door de titel voor het eerst in de historie in de vierde klasse spelen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.