nieuws

Kippenvel bij herstelde Fledderus: "Kreeg een staande ovatie"

Heracles Almelo heeft zichzelf een prima uitgangspositie verschaft met het oog op plaatsing voor de play-offs voor Europees voetbal. De ploeg van trainer John Stegeman won met 4-0 van ADO Den Haag en heeft nu drie punten voorsprong op FC Groningen.
Bij Heracles Almelo maakte Mark-Jan Fledderus na lang blessureleed zijn rentree. "Kippenvel", reageert Fledderus tegenover RTV Oost. "Toen ik in de rust moest warmlopen kreeg ik al een staande ovatie van het publiek en dat doet me heel erg veel. Dat is heel mooi na een lange en zware tijd. Extra speciaal dat het bij de afscheidswedstrijd van de voorzitter is. Dan komt alles een beetje samen."
"Ik heb hier acht maanden naar uitgekeken", vervolgt Fledderus. "Dan mag je erin en voel je je als een leeuw die uit zijn kooi mag. Het was heerlijk om mee te doen en vooral in deze wedstrijd, waarin je vrij makkelijk wint. Dan is het extra makkelijk om in te vallen."
Heracles Almelo kan zich plaatsen voor de play-offs voor Europees voetbal. "Helaas heeft FC Groningen gelijkgespeeld, dus we zullen volgende week tegen Feyenoord ook nog punten moeten pakken en Feyenoord van de titel af moeten houden", weet Fledderus. "FC Groningen moet ook winnen van FC Twente, dat is ook nog niet gebeurd. Je ziet vandaag dat er heel veel druk is bij Feyenoord. Die druk zal er volgende week nog veel meer zijn. Dat is gewoon lastig voetballen voor hen. Voor ons is die druk minder, maar wij willen ook winnen."
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.