nieuws

Van der Lely: "Op trainingen slechte scheidsrechters, maar dit slaat alles"

FC Twente verloor zondagmiddag met 1-0 bij Sparta Rotterdam. De Enschedeërs leken een punt te pakken, maar een treffer van Enes Ünal werd onterecht afgekeurd vanwege hands.
Jeroen van der Lely was na afloop woedend op scheidsrechter Ed Janssen. "Ik heb het net nog teruggezien en moest gewoon lachen toen ik het zag", zegt de verdediger tegenover RTV Oost. "Hij raakt die bal helemaal niet met zijn hand aan. Echt verschrikkelijk. Daarna nog tien beslissingen die wel erg in ons nadeel uitvielen. Dat slaat gewoon nergens op. We hebben op de trainingen slechte scheidsrechters, maar dit slaat alles."
Toch was de nederlaag niet alleen aan de scheidsrechter te wijten. "Ik vind dat je iedere wedstrijd de motivatie uit jezelf moet halen en dat hebben we niet goed gedaan. We lieten ons aftroeven. Dat slaat helemaal nergens op. Ik had het idee dat sommige jongens niet helemaal gemotiveerd meer waren. Dan wordt het lastig om te spelen. Het begint met honderd procent gefocust zijn en dat waren we niet", aldus Van der Lely.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.