nieuws

Heracles versterkt zich met Bart van Hintum en Dario van den Buijs

Bart van Hintum
Bart van Hintum © Pro Shots
Heracles Almelo heeft zich voor komend seizoen versterkt met twee verdedigers. Bart van Hintum en Dario van den Buijs spelen komend seizoen in het Polman Stadion.
Linksback Van Hintum speelde eerder voor PEC Zwolle en vertrok na afgelopen seizoen naar het Turkse Gaziantepspor. Dat werd geen succes en vorige maand keerde hij terug naar Nederland. Hij tekende voor twee jaar in Almelo.

Van den Buijs

Van den Buijs komt over van FC Eindhoven. Heracles wilde de centrale verdediger al in de winterstop halen, maar toen wilde hij nog in Eindhoven blijven. Hij doorliep de jeugdopleiding van Club Brugge. Hij tekende voor drie jaar met een optie voor nog een jaar.

"Uitstekende spelers"

"We spelen met deze twee spelers in op de toekomst", aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. "Zowel Bart als Dario zijn uitstekende spelers voor ons en bovendien is ons uit de gesprekken gebleken dat ze ook over een goed karakter beschikken. Bart heeft reeds veel ervaring op het allerhoogste niveau. Dario is in de Jupiler League een zeer talentvolle speler gebleken. Op meerdere gebieden aanwinsten voor onze club dus."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.