nieuws

TransferProat: Atalanta wil Gosens, Fij naar Go Ahead Eagles?

Robin Gosens
Robin Gosens
Heracles dreigt na Mike te Wierik en Thomas Bruns nog een basisspeler kwijt te raken. Voor linksback Robin Gosens is belangstelling vanuit de Serie A, weet het AD.
Atalanta Bergamo zou interesse hebben in de Duitser, die ook op het middenveld uit de voeten kan. Bij de nummer vijf van de Serie A speelt ook Hans Hateboer, die overkwam van FC Groningen.
Heracles anticipeerde deze week al op een mogelijk vertrek van Gosens; het contracteerde linksback Bart van Hintum. Met Mark-Jan Fledderus wordt nog gesproken over zijn toekomst. De linkervleugelverdediger maakte zondag zijn rentree in het eerste elftal na lang blessureleed.

Fij naar Go Ahead Eagles?
Renze Fij wordt mogelijk verhuurd aan Go Ahead Eagles. De 24-jarige tweede doelman is nog in onderhandeling met Heracles over een nieuwe verbintenis, maar wil graag verhuurd worden aan een club waar hij aan spelen toekomt.
Bij Go Ahead vertrekt eerste doelman Theo Zwarthoed mogelijk; hij staat in de belangstelling van FC Groningen.
Fij maakte op 17-jarige leeftijd zijn debuut in het betaalde voetbal bij Go Ahead Eagles. Hij speelde op dat moment nog bij FC Twente, maar door de toenmalige samenwerking kon Go Ahead Eagles ook een beroep doen op jeugdspelers van de club uit Enschede.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.