nieuws

Robin Gosens twijfelgeval bij Heracles voor duel tegen Feyenoord

Het is nog niet zeker of Heracles Almelo zondag tegen Feyenoord een beroep kan doen op Robin Gosens. De linksback is lichtgeblesseerd. Als hij niet kan spelen is er mogelijk een rentree van Mark-Jan Fledderus in de basis.
Ook een verschuiving van Tim Breukers van rechts- naar linksback is een optie. Wout Droste komt dan in het elftal al rechtsback. Verder blijft het elftal intact. Trainer John Stegeman kan nog geen beroep doen op Gor Agbaljan en Vincent Vermeij.

"Gaan voor resultaat"

Heracles heeft bij Feyenoord een punt nodig om zeker te zijn van de play-offs. Dat terwijl Feyenoord moet winnen om de titel te pakken. Joey Pelupessy hoopt de Rotterdammers dan ook van de titel af te houden: "Wij gaan in ieder geval voor resultaat, want dat hebben we ook nodig aangezien de play-offs."

"Vooral genieten"

Hij gaat geniet van de aandacht die er zal zijn voor de wedstrijd: "Dat is iets waar je het voor doet, denk ik. En dat is vooral genieten en een mooie wedstrijd voetballen, daar kijk ik heel erg naar uit als voetballiefhebber, absoluut."

Helikopter

Op de vraag of hij Rotterdam nog wel uitkomt als hij de winnende zou maken zondag zegt de middenvelder met een knipoog: "Dan word ik denk ik met een helikopter opgehaald, maar dat zien we dan wel. Dat is ook voetbal, kijk wij gaan ons uiterste best doen natuurlijk en we bereiden ons goed voor. Helemaal omdat we nog resultaat nodig hebben, dat is denk het belangrijkste. Zo moeten we die wedstrijd ingaan. Volle bak geconcentreerd zijn en Feyenoord zal er natuurlijk ook alles aan doen, want zij kunnen natuurlijk kampioen worden. Dus ja, het wordt wel aardig denk ik."
In de video de hele voorbeschouwing op het duel met Pelupessy. Het duel tussen Feyenoord en Heracles begint zondag, net als alle andere duels in de laatste speelronde van de eredivisie, om 14.30 uur en sis te volgen bij RTV Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.