nieuws

Enschedeër El Ahmadi: "Je kan kampioen worden en daar doen we alles voor"

Enschedeër Karim El Ahmadi kan zondag de titel in de eredivisie pakken met Feyenoord. Zijn ploeg moet dan zien te winnen van Heracles Almelo, dat zelf nog een punt nodig heeft om de play-offs te halen.
Afgelopen zondag kon de ploeg de titel al pakken, maar verloor het met 3-0 bij Excelsior. De reserve-aanvoerder van de Rotterdammers is tegenover RTV Rijnmond vol vertrouwen dat het in eigen huis wel gaat lukken tegen de Almelose ploeg: "Dat vertrouwen hebben we zeker. Met het publiek erachter hebben we dit jaar denk ik bijna alle wedstrijden gewonnen. Met dat vertrouwen moeten we gewoon die wedstrijd ingaan. We weten allemaal wat ons te doen staat. Je kan kampioen worden en daar doen we alles voor."

"Geweldige wedstrijd"

Ook voormalig FC Twente-speler Steven Berghuis kijkt uit naar het duel van zondag: "Ik merk dat iedereen er heel veel zin in heeft. Ten eerste om ons te revancheren en om zo'n wedstrijd te spelen. Er komt gewoon een geweldige wedstrijd aan. De eerste twee dagen waren nog teleurstellend, maar daarna hebben we onze schouders eronder gezet en op naar zondag."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.