SC Genemuiden sluit competitie af met doelpuntrijke zege bij SDC Putten

SC Genemuiden heeft het seizoen in de hoofdklasse B vanmiddag afgesloten met een zege. Bij SDC Putten werd het 2-5. Voor Genemuiden stond er niets meer op het spel.
Na een kleine twintig minuten kopte Danny Menting Genemuiden vanuit een hoekschop op voorsprong. Vijf minuten later was het opnieuw raak. Job van Dalfsen verdubbelde de score voor de Overijsselse club. Rick Degenaar bracht SDC Putten na een half uur terug in de wedstrijd. 1-2 was ook de ruststand.
Kort na rust werd het gelijk. Jerald Reina zorgde voor de 2-2 in Putten. Toch kwam Genemuiden weer op voorsprong. Jacco Riemens maakte acht minuten na rust de 2-3 en Martijn Jansen zorgde twintig minuten voor het einde voor de 2-4. Nick Buitink zette de eindstand even later op 2-5.
Genemuiden speelt volgende week nog de finale van de districtsbeker Noord tegen Staphorst.