Excelsior'31 speelt door late tegentreffer gelijk tegen Sparta Nijkerk

Excelsior'31 - Sparta Nijkerk
Excelsior'31 heeft vanmiddag het seizoen afgesloten met een gelijkspel tegen Sparta Nijkerk. In Rijssen werd het 3-3 door een tegentreffer in blessuretijd. Excelsior had bij een zege nog een kleine kans op nacompetitievoetbal.
Na twaalf minuten kwam de thuisploeg op voorsprong. Lars Kamperman Leferink kopte zijn eerste van het seizoen binnen uit een hoekschop. Zeven minuten voor rust werd het 2-0. Hielke Penterman maakte zijn 23e van het seizoen. Even later was het rust.
Ruim twintig minuten voor het einde kwam Sparta Nijkerk terug in de wedstrijd. Rick Boersma maakte de 2-1. Tien minuten voor het einde werd het zelfs 2-2 door opnieuw Boersma, maar direct erna zorgde Penterman voor een nieuwe voorsprong: 3-2. In blessuretijd zorgde Ali Alkan echter voor de 3-3 eindstand.