nieuws

Twente Verenigt! hekelt vingerwijzen en roept op tot samenwerking

FC Twente (logo)
FC Twente (logo)
'Kom aan tafel': dat is de kop boven het bericht dat ledenvereniging Twente Verenigt! vanavond op haar website plaatste. Daarin roept ze alle betrokkenen bij FC Twente op in gesprek te gaan, samen met de Nationale Ombudsman.
Sinds het onderzoek naar Vak P worden er verwijten gemaakt, is er onbegrip, wantrouwen en onderlinge strijd. Dat bemerkt de vereniging Twente Verenigt!, die vorig jaar tijdens de crisis van FC Twente in het leven is geroepen. 
"Van de huidige strijd wordt slechts één partij beter en dat zijn de media. Zij smullen van dit moddergooien, de interne irritaties en het constant wijzen naar een ander."

Lijnrecht tegenover elkaar
De afgelopen week zijn er gesprekken geweest met de Nationale Ombudsman, zo valt te lezen in het bericht. Die gaat de club helpen om partijen die betrokken zijn bij de club en nu 'lijnrecht tegenover elkaar staan' weer dichter bij elkaar te brengen.
Kom aan tafel, klinkt de uitnodiging, specifiek gericht aan de gemeente Enschede, politie, justitie, FC Twente en Vak P.

Open en eerlijk
"Geen geheime agenda's, geen achterkamertjesgesprekken, maar gewoon een open en eerlijk gesprek met alle partijen die hierin zijn betrokken. Constructief zoeken naar oplossingen in plaats van wijzen naar elkaar!"
Volgens de vereniging helpt een gesprek met de Nationale Ombudsman bij een onafhankelijk onderzoek.
De genoemde partijen krijgen deze week nog een uitnodiging.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.