Handbalsters DSVD lopen ondanks overwinning op E&O promotie mis

DSVD dames 1
De handbalsters van DSVD hebben promotie naar de eredivisie op een haar na niet gehaald. Nadat vorige week tegen E&O verloren werd (20-27), was de overwinning van zondagmiddag (28-23) net niet genoeg voor promotie.
De ploeg uit Deurningen kwam dus uiteindelijk twee doelpunten tekort om een sterk seizoen te belonen met een plek in de eredivisie. In Emmen waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en was het stuivertje wisselen in de eerste helft. Bij rust leidden de bezoekers nipt, 12-13. DSVD kwam ijzersterk uit de kleedkamer en brachten het verschil op zeven punten, 12-19. Echter, de thuisploeg herpakte zich enigszins en bracht het verschil uiteindelijk terug tot vijf punten, waardoor E&O zich handhaaft in de eredivisie.